2 Ocak 2014

the vampire diaries s05e10:

Fifty Shades of Grayson

--- spoiler ---

.bir başka boş beleş bölüm daha geçti. ne oldu ben anlamadım. damon niye elenaya postayı koydu? onu değiştirmek istemiyormuşmuş. ulan vampir iken değiştiren kim idi, kötücül muhabbetler olduğunda alttan alan kim idi. tekrar insana dönmesini engelleyen kim idi? bu arada insan olması için kıçlarını yırttılar idi. şimdi katherine insan oldu ama ölüyor, hiç bu açıdan bakmıyorlar. ha silas'tır maylıstır derken böyle oldu ama yine de iyi saçmalamışlar.

.enzo mudur nedir? o eleman geldi iki saat geyik yaptı da sonra yok efendim seni öldürmem gerekiyor demedi mi? bu ne lan dedim. madem öldüreceksin baştan öldürsene. hani arkaşlar da eli mi gitmedi nedir? sonra damon kurtardı ama iki çift lafı yedi falan. bu kadar yani.

.stefan ortada salak saçma dolanıyor, kendini kaybetmiş gibi bir ona bir buna yardım falan. diğer karakterler zaten ortada yok. resmen sıçıp sıvıyorlar iyice. ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. bir olay olduğu da yok. biri ölüyor biri ayrılıyor falan filan.

.bir de bu eleman vampir avcısı bir tip mi olacak nedir, bir o eksik başımıza. vampirlerle deney fikrini şimdi bulmuşlar da monte etmeye çalışıyorlar. yetmez gibi bir de garip garip şeyler çıkartacaklar.

--- spoiler ---