23 Ocak 2014

supernatural s04e15:

Death Takes a Holiday

--- spoiler ---

.pamela adlı sevgili medyumumuzu öldürdüler, ruhu şad olsun. sevmiştik karıyı, pek açık sözlü idi. pek de işe yarıyordu. zaten ilk bunlar için kör oldu üstüne bir de öldü yazık. baştan beri korkuyordu. yapmayın etmeyin dedim diyerek gitti. giderken de sam'e lafı koydu. iyi niyetle bunları yapıyorsun belki ama bir kere daha düşün içindekini gördüm dedi.

.şimdi buradan ruby'i düşündürdüler. kadın şeytan gerçekten en kötüsü mü çıkacak nedir? lucifer'in kızı falanmış da sam'i ayartmış gibi gibi bir şeyler. o kadar güven meselesinden sonra saçma olur ya, olmaz olmaz demeyelim.

.neyse bir mühür meselesiydi ki hep mühür meselesi yapsalar yenir yani. sevgili cas meleğimiz bobby kılığında bunlara haber etmiş. azrailin tutsak edildiği, ölümlerin durduğu bir kasabaya geldi bizim oğlanlar.

.azraili bulmak için de hayalet olmaya karar verdiler ki pamela devreye girdi işte bu durumda. hayalet olunca da en son ölen sevgili çocuk kişisinden bilgi almaya gittiler.

.bu arada en son ölen sevgili çocuk kişisi weeds'den tanıdığımız manyak evlat idi. tabi daha minik kendileri. alastair rolünde de sanctuary'den jack var idi. dizide oynayanın sonra işleri açılmış  yalnız o bariz.

.en son ölen çocuk kişisi de dumanın yerini söyledi ki kendisi yine alastair çıktı, iki tane azraili öldürünce mühür kırılıyor imiş. birini öldürdükten sonra ikincisi (dean'i ayartmaya çalışan sevgili güzel azrailimiz) halledilmeden bizim oğlanlar engelledi.

.alastair dean ile atışırken de sevgili cas şimşekler ile gelip paketledi, bir çift kelam etti ve gitti. sonunda da pamela öldü, en son ölen oğlan azrail ile gitti. olaylar da böylece bitti.

--- spoiler ---