20 Ocak 2014

supernatural s04e12:

Criss Angel Is a Douche Bag

--- spoiler ---

.demek duş beg böyle yazılıyormuş hehe. ilk defa gördüm, devamlı duyuyoruz ama neyse bölümde sihirbazlar falan filan vardı. hikaye pek acıklıydı. doğru olanı yaptın muhabbeti ile sona erdi ama yaşlı ve yalnız ölmenin neresi doğru dedi amcamız. hakkı var iyi güzel de sammy bu yüzden kötü tarafa geçecekse o olmadı işte.

.ilkin ruby geldi, siz oyunda oynaştasınız ne yapıyorsunuz 34 tane mühür kırıldı buralarda takılıyorsunuz dedi. ağzından öpesim geldi ruby'i... böyle saçma sapan meseleleri diğer genel hikayenin arasına sıkıştırıp bir de kendilerine laf demiş oluyorlar ama sonuçta bölümler doluyor geçiyor.

.iki dakikalık kendine laf demekle olmaz yani, tek ilerleme işte sammy'nin tekrar eski olaylara dönüp lilith'in peşinden gitmeye razı olması idi. tabi bakalım ne kadar alıştırma yapması gerekecek. arada bir dean bulur da her şey tekrar başa döner belki kim bilir.

.dönmedi diyelim, sam'in dönüm noktası bu muydu yani? yaşlı bir adamın feryadı? pek olmadı tabi ama ne yapalım olduğu kadar. dünyayı falan kurtarması gerek öyle bir şeyler yapsalardı daha iyidi  de yaşlanınca mutlu olması için de dünyayı kurtarması gerekecek herhalde.

--- spoiler ---