11 Ocak 2014

supernatural s04e04:

Metamorphosis

--- spoiler ---

.sammy mevzusunda gelişmeler de gelişmeler derken kendi seçimi ile bu yoldan vazgeçtiğini söyledi. dean'in tripleri de bir hoştu falan filan ama ne bileyim bu iş burada bitmez. kimse de inanmamıştır herhalde.

.ruby mevzunun farkında değil mi? yoksa cidden daha büyük bir kötülük için iyi mi görünüyor bu dişi şeytan. hiç oralara girmedik şimdilik. sam'i şeytan çıkarırken yakaladı sonra olaylar gelişti.

.bu olaylar içinde yine içinde iyi biri var öldürelim mi öldürmeyelim mi muhabbetleri edilen bir av işi vardı. bu sefer insan yiyen bir canavarımız vardı. yemezse bir sıkıntı yok ama yerse sıkıntı çıkıyormuş. öncesinde vampirlerde de olduydu sanki, kendini terbiye etmiş hayvan kanı ile beslenen vampirlere ilişkmemeye karar verdilerdi sonunda.

.neyse bu sefer travis dedikleri eski dost olayları kızıştırdı ve adamı yedi, sonra da sam yakmak zorunda kaldı. ha hamile karısı (kendisi warehouse 13'den sevgili ajanımız) kaçtı gitti. yine seneler sonra bu hadise yaşanacak demek. tabi başlık orta yaş krizi gibi mi geliyor nedir onu açıklamadılar ama dizi o kadar sürerse tekrar hatırlayıp bu konuya gelirler. 30 sezon falan...

--- spoiler ---