1 Ocak 2014

supernatural s03e11:

Mystery Spot

--- spoiler ---

.güzel bölümlerinden biriydi. dean dağınık pasaklı tip, sam derli toplu. dean'siz sam psikopat olacak. kendi yarasını dikecek falan. biraz o kısımlar abartı idi ama mesaj net idi. bunu kandırıkçı tanrımız da iyi söyledi. hem kazık olayı işe yaramadığı halde nedir kazıkla dalmalar arkadaş. neyle öldüreceklerini bilemedikleri zaman kazık yağlıyorlar. hem madem bilmiyorsun ne diye hiddetini üzerine çekiyorsun değil mi?

."bunların hepsi eğlence ayı başladığında durdu.","travis bilmem nenin etek giymiş halisin." bu laflar da nesi? tanrıdan tüyo muydu neydi? ilerde birbiriniz için ortalığı kan gölüne çevireceksiniz. bundan iyi bir şey çıkmayacak diye uyarıyor işte. sam karanlık tarafa dean için geçecek yani.

.tabi başından beri bir sürü özet verip de sadece bu sözlerle gelmeleri yeterli olmadı. bela'yı görsek iyi olurdu mesela ama daha colt'un peşine düşene kadar uzun vakit geçecek anlaşılan. hem bir başkasına sattığı da bariz. uğraş dur artık.

.bobby meselesi de fena değildi, dokunaklı oldu biraz. psikopat sam'i beğendik aslında da işte işler öyle gelişmez orası kesin.

.tekrar ölüm meselelerin bir çoğu komikti. ver baltayı derken öldürüyor falan. bu kandırıçkı tanrı komik bir tip hakkaten.

--- spoiler ---