11 Ocak 2014

sleepy hollow s01e05:

John Doe

--- spoiler ---

.dedim saçmaladılar iyice ama sonra toparladılar. 400-500 yıldır gizli bir yer varmış şehrin ormanlıklarında. ne bileyim amazonlarda bile öyle yerler zor bulunuyor allahın amerikasının ortasında öyle yer olur mu derken? hepsi ölüymüş allahtan son anda toparladılar.

.mahşerin dört atlısından hastalık getireni incelemiş bulunduk. kendileri veba getirmiş vakti zamanında ama şifalı suyla temizlenmişlermiş de öyle bir şey işte. son anda sevgili crane kurtuldu. olayı da sevgili abbie çözmüş oldu.

.bölüm sonunda başsız eleman tekrar ortaya çıktı, oralardan devam ettirecekler herhalde. daha derli toparlı olsalar iyi olacak ya bakalım belki gizemleri çözmeye başladıkları zaman anlarız genel planı.

.bir de sevili katrina arafta kalmış, molloch mudur? (doğru yazdım bu sefer) o eleman bunları arada tutuyormuş. tam olarak nedir ne değildir anlayamadık. oralardan işler kopuyor zaten.

.bu arada o kadar yıl önce amerika kıtasında ingilizler varmıymış? bunu da sevgili tarih profuna sormak lazım. diğer eleman da bunun tarih profu olduğu teyit etti ama nasıl oldu o olay tam anlayamadım.

--- spoiler ---