3 Aralık 2013

The Originals s01e07:

Bloodletting

--- spoiler ---

.klaus'u yine kötü adam yapmaya zorladılar. trip attı sonra da kötü adam olayım madem dedi. yok efendim melez ordusuymuş yok efendim tyler'mış derken öyle hikayeyi genişletelim demişler de pek olmamış. gittiği yeri pek beğenmedim.

.hayley'in kurt adamların kraliyet ailesinden olması da zorlama ama hani niye bu kız hamile kaldı meselesine de açıklama gibi yapmışlar herhalde. kanı efendilik bağı ile bağlı melezler yapıyor imiş, şimdi bunu denemeye gönüllü oluyor iyi güzel de, sadece denemek mi yani? tyler'ın planı neydi? çok saçma yapmışlar.

.sanki tyler ile anlaşamadılar bu kadar vakit sonra sözleşmeyi yeniledir, vampire diaries yerine de bu diziye monte ettiler gibi oldu. hele klaus'un öldürmek yerine arkasında düşman bırakması. bana karşı komplo kuruyorlar diye ortalığı yıkan biri için çok saçma bir hareket oldu.

.elijah karakterini bile kastılar, aile de aile derken hayley'e vuruk bir şekilde ortalıklarda gezinmeye başladı. ne bileyim vampirlerin arasına dramatik girişleri güzeldi de genel itibari ile hikaye sıkıntıya düştü diyorum. bir süpriz yaparlar belki, bekleyip göreceğiz. 

.hikaye bulamadıklarından aile meselesinin bokunu çıkardılar, hep birlikte klaus'u öldürmeye çalışacaklar rebekah falan dahil, bu bilmem kaçıncı olacak ya nasip bakalım artık.

.ha bu arada büyücü kızımızı da 16 yaşında lolita kıvamında gösterip duruyorlar. üstüne düzgün bir şeyler giydirsinler bari ayıp oluyor. klaus'un beyin yıkamasını sildi iyi güzel de ya peki tekrar yıkar ise?

--- spoiler ---