24 Aralık 2013

supernatural s03e04:

Sin City

--- spoiler ---

.azazel imiş bizim sarı gözlü, hakkın rahmetine kavuşmuş. ölen şeytanlar nereye gidiyor diye sormak isterim ama onlar da bilmiyor tabi. bölümde insanın doğasındaki kötülüğe güzel göndermeler var idi. pek vicdanlı ve pek ateşli şeytanımız tarafından insanlık eleştirisi yapıldı.

.lucifer de ışığı getirecek mi bakalım? kendilerinin geleceği buyrulmuş. bu da inanan iblislerden imiş. azazel'in planı da bununla ilgi olmalı herhalde. ordu başka neye yarayacak. ordunun başına da sam'i getirmeyi düşünmüş ama o iş olmadığı için şimdi serseri mayınlar gibi olmuş sevgili iblisler.

.bizim ekibe yardım eden sarışın iblisimiz colt adlı tabancayı da onardı. o biraz saçma oldu, bunca senedir bir colt beyler yapabilmiş. bir de bobby mi yaptı yani? ismi bir kere yetmiyor şanına. ha sarışın şeytan yardım etti falan ama yine de pek yeterli değildi sanki.

.neyse işte konumuz yoldan çıkmış bir kasaba, intihar edenler yozlaşanlar tarzında bir şey idi. intihar vakası ile geliyorlar. kilisede olan olaydan sonra pederde bir arıza olduğu belli oluyor aslında da hiç akıllarına gelmiyor. tabi neyse ki colt hazır, ikisini de mıhlıyorlar ve olay bitiyor.

.dean ile şeytan kızımızın muhabbeti iyi idi. öldürmeden önce de dur demesi garip idi tabi. bakalım artık ne hale gelecekler bunlar. sam konusunda endişeleri arttı.

--- spoiler ---