21 Aralık 2013

supernatural s03e01:

The Magnificent Seven

--- spoiler ---

.iblis hikayesini de tek bölümlük hikayelere döndürecek gibiler ya yine de kötü ruhlu hikayelerden bin kat iyidir. bir kere yeni bir gizemli karakter geldi. arrow'un sevgili esas kızı. tabi bu dizi daha önce olduğu için bunu izlemiş olsam arrow'a yazmam gerekirdi supernatural'in bıçaklı güzeli diye. bu zamanlar daha güzelmiş. arrow'da kaşlar daha kötü olmuş. bir de yaşlanmış tabi haliyle. 6 sene olmuş...

.neyse mevzumuz cehennem kapısını açmak ve kaçan iblisler idi. oradan devam ediyor olaylar. tabi bir de dean'in bir sene sonra ölecek olması mevzusu var. buradan başlamak isterim. şimdi diyor ki, eğer bir yolunu bulsan bile sam, seni engellerim. bu durumda nasıl kurtaracaklar? saçmalamazlar ise pek güzel, saçmalar ise sıçacaklar anlamına geliyor.

.bölümümüzde ve diğer bölümlerde kaçan iblislerin hallerini göreceğiz. şimdi bunlar sarı gözlünün askerleri ise neden başı boş takılıyorlar bu kadar? neden intikam almak isteyen çıkmıyor? bunca zaman sessizlik nedenmiş? beş ay mı demişti, sezon arası sessizliği olmasın o hehe.

.yedi büyük günayın yedi iblisini gördük, her biri tanıdık tiplerdi nerdeyse. iyiler idi hoşlar idi. iblisle dolu bara giren bir zenci evli çiftimiz ve kocasının ölümü ile başladı olaylar. sonra bizim ekip ki bobby bu ekipten gibi artık, olaya daldı ve karıyı kurtardı. daha sonra kıskançlık günahının iblisini cehenneme gönderdikten sonra peşinden geldi diğerleri ve işler kızıştı.

.günün sonunda iki tanesi kurtuldu, diğerlerinin insanları da ölmüş oldu. eskiden üzülürlerdi ya iyice duygusuz oldular artık.

--- spoiler ---