19 Aralık 2013

supernatural s02e21:

All Hell Breaks Loose: Part 1

--- spoiler ---

.sammy'nin başına haller geldi yine, öldü mü? ölür mü hiç? ama ölmeyeceğini bilsek bile iyi idi bölüm. bir kere süper zencimizi öldürmedi. ha sam bu öldürmezdi zaten ama en azından meyletti hafiften.

.sarı gözlümüzün gözlerine zoom olayına hastayız. ışıklı zoomlar, son insan tipini de pek beğenmiş herhalde kendisi için devamlı onu kullanıyor. neyse bu eleman özel çocukları terkedilmiş bir kasabada toparlayıp birbirlerine kırdırıyormuş. sırf bu mesele bile ayrı film konusu gibi.

.sevgili sevimli ava kızımız da aylardan beri bu kasabada insan öldürmekte imiş. geleceği görme yanında iblis kontrolünü de kazanmış ki sam'in de bir vakit sonra böyle bir şeyler yapabileceğini düşünsek yanlış olmaz.

.neyse olaylar gelişir iken, milletin beynini kontrol eden çocuğu harcadılar ya ona üzüldüm. pek havalı bir yeteneği vardı. onu da harcadılar. daha önemlisi bizim barı harcadılar, ellen ya da ash hayatta mı tam belli değil ama bar ortada yok. tam da büyük bir şeylerden bahsediyor idi sevgili ash.

.bobby ile olaya dahil olan dean, sam'i çağırdı ve tam o sırada hayatını bağışladığı zenci. güven gösterisi olarak bıraktığı bıçağı da alarak sam'i bıçakladı. bakalım sezon sonunu devam ettirecekler mi? yoksa tamamlayacaklar mı? her durumda sonraki sezona tedarikliyim. istediklerini yapabilirler.

.bu arada ilk zamandaki olaylar hakkında da geliştirme yaptılar. iblisi anası tanıyor imiş. küçükken bu bebeklerin yanına gelip kanından içiriyor imiş. anası da olaya engel olmaya çalıştığı için öldürülmüş. kız arkadaşın öldürülme sebebi de sam'i yollarda görmek istemesiymiş. dangalak bir avukat olarak değil. bu iblise de kanım ısınmaya başladı şimdi bak.

--- spoiler ---