14 Aralık 2013

supernatural s02e16:

Roadkill

--- spoiler ---

.yine hayalet hikayesi, hayalet avcıları muhabbeti de yapıldı sonunda. o da iyi... asıl olay battlestar galactica'nın altı numarası idi. tricia helfer adında hoş bir hatun kişi, dean teyze meyze dedi. haliyle yaşlanmış iyice ama yapacak bir şey yok.

.hikayenin diğer hayalet hikayelerinden tek farkı, kendinin hayalet olduğunu bilmemesi idi. de buna bakarak vay ne güzel olmuş diyemeyeceğiz. gizem ve gizem çözümü iyi idi. zaten vaktinden önce olaylar çözülünce sonuna kadar geyik mi yapacaklar şimdi dediydim ama olay çıkardılar işte böyle.

.iki mutlu evlilik, ikisi de sona ermiş. yaşlı adam işkenceci olmuş. karısı intihar etmiş. genç evli çiftin adamı hayatına devam etmiş karısı da her sene kazaya yol açıyor imiş. şimdi bundan hiç bahsetmediler aslında. kadın da bilmeden insan öldürüyor ya da kaza geçirmelerine sebep oluyormuş anladığım kadarıyla ama yine de cennete gitti.

.biri yanarak, diğeri parlayarak gidiyor. nereye gidildiğine dair üç beş fikir veriyor aslında o kadar da kasmaya gerek yok yani çocuklar.

--- spoiler ---