12 Aralık 2013

supernatural s02e14:

Born Under a Bad Sign

--- spoiler ---

.meggy iblisi hikayesine geri dönmüş oldular. başlangıcı olsa daha iyi olurdu sanki. bir haftalık bir hafıza kaybı ile ortalıklarda dolanan bir sammy oğlanı var. ilkin bu elemana haller oldu diye kandırmaya çalışıyorlar ama sonra içine şeytan kaçtığı öğreniliyor.

.daha da bu vur beni muhabbetini yaparlarsa küfür edeceğim ama iyi ki bir şey dedi babacıkları, devamlı aynı muhabbet. kurtaramazsa öldürecek iyi güzel de kesinlikle öldüremeyecek işte belli. bir kere esas karakter arkadaş biri desin şunu dean beye...

.bir de sarışın kızımıza gitti, babasının ölümü ile ilgili geyikler yaptı da ne gerek vardı? en yakın avcı oymuş demek. üstüne bir de aile dostalarına geçti buradan. adam kutsal su ile karşılıyor falan.

.aynı yerde cehenneme gönderilmiş idi bu kızcağız bu sefer bağlanma büyüsü mü ne yapmış da çıkartamadılar içinden. iyi güzel derken yerinden kurtuldu dean'in ağzını burnunu kırar iken aile dostumuz geldi kolundaki bağlanma büyüsünün şeysine ateş bastı. e hani bilmiyordun arkadaş? nasıl işe yaradı diye sormak lazım. elinden tutmalar basmalar falan da çok ani gelişti. dakkasında çözelim diye yapmışlar sanki.

.bir de ele geçirilmelere karşı önlem yeni mi aklınıza geliyor arkadaş. bak kaç bölüm geçti yeni bir korunma akıllarına geldi.

--- spoiler ---