8 Aralık 2013

supernatural s02e10:

Hunted

--- spoiler ---

.özel güçlü elemanlar meselesinden devam ettik, güzel oldu diyebilirim. uyarmaya gelen kız iblisin kendisi miymiş? yoksa içine mi kaçmış? o kısmı tam çözemedim ama tekrar göreceğiz demek o kızı.

.şu salak avcımız zenciyi de tekrar gördük, iki karakter var diğerleri arada görünüp gidiyorlar demek. bar sahibi kadını da devamlı görür olduk ama yine bir iki bölüm göremeyiz herhalde. kızı zaten kendi başına avlara gitmiş, o da gitti yani.

.neyse esas hikaye bakımından da mühim gelişmeler oldu. savaş yaklaşıyor imiş, bu özel güçleri olan tipler de iblisin askerleri olacak imiş. peki neden analarını yanına almış? onun cevabını vermediler henüz. sadece atraksiyon olsun diye tavana çekip yakmış olamaz. ha sadece araya girdiler diye öyle yaptım diyordu ya o da cevap sayılmaz.

.üstelik anaları gelip bunları kurtardıktan sonra hakkaten gitti mi yani? hiç anaları meselesine girmiyoruz, bir kez babayı kurtarmaktan bahsettiler ki o da iblis ile anlaşma yapmayı gerektiriyor idi. geriye sadece iblisin planını bulma meselesi kaldı. colt'tur, bir öldürme metodudur bir şeydir hiç arandıkları yok.

.iki hikayeyi dengeli götüremeyecekler gibi ama yaklaşan savaş meselesi iyi, özel güçlü tiplerin çok olması da iyi.

.babasının ne dediğini de pek merak ediyorduk, çok ahım şahım bir şey dememiş. sam'a göz kulak ol demiş. eğer olmaz isen öldürmek zorunda kalabilirsin demiş. hiç bir şey anlamadı çocuklar bundan, biz de anlamadık. adam gizemli gitti yani, neyse işte kısmen de belli bakalım neler yapacaklar.

.ha bu arada giriş kısmındaki psikiyatristin olduğu kısımdaki müzik hoş idi, bir ara toparlayacağım bu hoş müziklerini. müziklerde iyi çalışmalar yapmışlar diyebiliriz.

--- spoiler ---