21 Aralık 2013

revolution s02e09:

Everyone Says I Love You

--- spoiler ---

.aaron süper kahramana döndü diyorduk ama nanitleri küstürdü.  saçma sapan oldu işler. adam her şeye kadir bir tip iken önce insanları öldürme dedi. sonra hepsini öldür dedi. nanit'de haklı olarak isyan etti. karı yine öldü ve bu sefer kurtarılmadı. ha belki kurtarmış da gitmiştir kim bilir.

.miles'ın kolu çürüyor idi. tek kollu mu takılacak piyasada yoksa iyileştirecekler mi bu adamı? orası da kaldı. en azından nanitler onu da iyi etseydi ya. doğru düzgün aklı başında bir konuşma yapamadan salak aaron'ın tripleri her şeyi bok etti resmen.

.süper güçler, süper kahraman edası ile takılabilecekken bu hale getirmeleri üzücü gerçekten de bu diziden ne bekler insan orası da belli değil. belki gerçekçi olsun diye böyle saçmalamışlardır. ya da bu kadar güçlü olurlarsa mücadele olmaz falan diye olabilir.

.tom meselesinde işler iyice saçmalayacak orası da belli oldu. adamın karısı çıktı piyasaya ve şimdi başka adam ile evlenmiş. gavatlıkta son nokta olacak. birlikte komplodur, şudur budur yapacaklar.

--- spoiler ---