30 Aralık 2013

nikita s04e06:

Canceled

--- spoiler ---

.evet şaka maka bitirmişler diziyi, şaşırtmacalı bir bitiriş. bölümün sonuna kadar lan saçmaladı bunlar yine nikitanın karanlık tarafı meselesidir ottur boktur yapacaklar derken şaşırttılar bizleri. o yüzden fena olmadı, hatta güzel oldu denebilir. amanda amanın sonu da tam kibirle bıdı bıdı yaparken çat diye kitlenmesi şeklinde oldu ki fena gurur kırmıştır.

.maykılın tekrardan nikita avına çıkmasıdır, börkofun içerden yardım etmesidir falan hepsi ilk sezona göndermeler gibi algıladım. ilkin saçmaydı ama bağladıkları sona göre güzel oldu. ryan yüzünden bu kadar kafayı yemesi de abartıydı ama en azından yad etme açısından pek iyi oldu.

.tekrardan özgürlük mücadelelerine atılması falan mesaj gibiydi ya iki dakika tatil yapın arkadaş işte ne olacak? börkofun röportajı, hepsinin kahraman olması falan iyi idi.

.içerdeki askeri de yine sevgili ryan'ın söylemiş olmasını beğendik. diğerlerini çatır çatır kurtarmaları fazla aceleye geldi ya o kadar da olur herhalde. diziyi ortada bırakıp iptal etmeleri yerine böyle bir bağlama çekip iptal etmişler, allah razı olsun.

.sevgili nikitayı ve alex'i pek özleyeceğiz tabi. gözümüzü şenlendiriyorlar idi. ha son sezonda eskisi kadar göremiyorduk ama yine de olsun. günahı ile sevabı ile işte böyle bir diziciğimizin daha sona ermesinin burukluğunu yaşamaktayız.

--- spoiler ---