19 Aralık 2013

grimm s03e07:

Cold Blooded

--- spoiler ---

.bu sezon çıtayı iyice düşüreceğiz herhalde. bir bir şey olduğu yok. tek beğendiğim kısmı eskiden gizli saklı yapmaya çalışırken şimdi ahbap toplantısında, sevgilisi ve arkadaşları ile grimm mevzularına giriyorlar. herkesin elinde tarihi kitaplar araştırıyorlar falan. onları bilgisayara atıp aratsalar daha kısa olur bak akıl vermek gibi olmasın ama...

.olayımız da bir tane garip bir yaratık, yeraltına yaşar, milletten bir şeyler çalar ve hayatını öyle idame ettirir. önüne çıkanıda yer yutar. kolundan bacağından tutup parçalar ama gereği yok diyeceğim ama adam yapıyor işte.

.çok da şaşırdık bunlar üç kardeş imiş, eski grimmlerde bunun dişine uygun bir bileklik yapmış. onu kullanaraktan ikisini öldürür. esas kardeşi de hapse gönderir ve olaylar kapanır böylece.

.diğer tarafta kraliyet ailesine olaylar olmaktadır da ne olduğunu anlayan beri gelsin. hala eric malının ölümü araştırılır. bir aile dostu ile karşılaşılır ve bir de eric'in kuzeni gelir piyasaya. angel gizinden tanıdığımız sevgili ingiliz aksanlı zat-ı muhterem.

--- spoiler ---