23 Aralık 2013

arrow s02e08:

The Scientist

--- spoiler ---

.crixus öldü, ıssız acun kaldı mı? ölmedi bence, yine de ölmedi. adam süper güçlü olarak çıkacak piyasaya. ha bu serum mudur, tılsım mıdır neyse artık yanıklara da iyi geliyor mu yani? süper yenileme falan mı yapıyor?

.artık ne yaparsa yapsın, fazladan abartı güçlü insanlar falan görecek olmamız iyi bir şey de serumları yok etmişti güya bizim oğlan. belediye başkanı tekrar türetmiş ve ortalığı karıştıracak gibi. gözlerden kan gelip ölme meselesi crixus'a benziyordu. öldü yalnız sanki ha.

.malcom meselesi de saçmaladılar iyice. kadın onun yardımı ile çıkmış olmaya hiç gocunmdan bir de hocasına haber salmış. beni dövecek tek kişi odur diye kaçacak herhalde.

.thea meselesinde de saçmalıyorlar. hele oğlunu öldürdün meselesi yapmaları üstüne, bir tek kızım kaldı meselesi de saçmaydı. bir de bunun sevgilisini bacağından yaraladı oliver. yok artık daha neler.

.olay yeri inceleme asistanı mıdır nedir? bir eleman getirdiler. artık polisiye olayları bu eleman çözecek gibi. oliver'a yüksek dozda bir şeyler geldi. sanırım şu anesteziklerden bir şey. bu konuda yardım edecek sevgili bir velet. çok da lazımdı. ha bir de felicity'e yar olacak gibi ya oliver'da da bir kıpraşmalar var. bacısı gibi mi seviyor nedir anlamadım hehe.

--- spoiler ---