19 Kasım 2013

supernatural s02e02:

Everybody Loves a Clown

--- spoiler ---

.yan konunun yoğunluğunu azaltarak mı devam edecekler? yoksa genel konularda artakalan meseleler olduğundan mı böyle oldu bilmiyorum ama palyanço meselesi, iblisi takip ederken beklemeye sıkıştırılan bir mesele idi. kendileri de farkında idi yani...

.babalarının yasıdır, yok efendim sen şöyle idin ben böyle idim meseleleridir alacak başını gidecek herhalde. yakılma sırasında sam, babam bir şey dedi mi dedi? dean de hayır dedi. biliyoruz ki kulağına çok mühim bilgier fısıldadı. artık bu gizemin boku çıkana kadar kalacak öyle anlaşılan.

.hani sam'de bir sıkıntı varsa neden dean konuya el atmıyor? neyi bekliyorlar orasını da anlamak zor. kesinlikle kalıcı yeni karakter lazım en az iki tane, en azından sabit kadın oyuncu lazım. iki sezondur her limanda sevgilisi var modunda geziyorlar iyi güzel de izleyicileri hiç düşünmemişler. yakışıklı oğlanlar var ama hani nerde güzel kızlar? dengesiz!

.palyanço meselesi, bildiğin vampir meselesi gibiydi. bakır boru ile öldürülmesi, hint canvaları falan olmasınu yemezler. hem yine ruh gibi başlayıp vampir gibi bitirdiler. ellerinde canavarlı konu mu kalmadı nedir?

--- spoiler ---