9 Kasım 2013

supernatural s01e21:

Salvation

--- spoiler ---

.iyi güzel de bir sürü saçmalık oldu. nerden başlayayım, içeri girdi sam oğlanı ama saniyesinde ateş etmek yerine bekledi. şimdi her olayda mutlaka süper hazırlanıyorlar idi. şimdi arabada beklediler. orada bir yerde beklese ve gelince vursa olmaz mıydı? ha bu büyük şeytandır, harcalarlarsa dizi biter geyiği de yapmaya lüzum yok. öldürürlerdi sonra vay efendim daha büyüğü varmış derlerdi. zaten geldiğimz yerde çok var dedi meg...

.en can alıcı kısmı saçma oldu, sonra yok alevlere dalmaklar. yok aile vurguları. sam yoldan çıkacak da ailesi onu tutuyor falan hisleri. garip garip işler. buralardan koparsa olaylar çok kötü olur. hani tamamına erdirmeden zor bırakırım ama fena saçmalama potansiyelleri var.

.bunun yanında sevgili baba karakterimizin planları falan iyi güzel, vakit kazandırma muhabbeti de iyi. her şey iyi de bu iblislerimizin özel güçleri uzaktan duvara mıhlayacak kadar ise, nasıl kaçtı onların arasından? hadi kaçtı diyelim kutsal su bastığı zaman iki saat beklediydi, o ara niye etki edemedi. ne bileyim salak saçma ayrıntılarda boğuluyorlar gibi.

.babalarını bir daha göremeycekler mi? bütün sezon bunun muhabbeti sonra sezon sonu yine mi kaybedecekler? silah ile takas düşünülecek işte. hem ne bileyim bu mallar kalan üç kurşunu da heba eder böyle yapacaklar ise. silaha bu kadar anlam yüklemeye de gerek yok.

.hayal kırıklığı yaratan bir sezon finaline bir adım kaldı, buradan toparlayabilmeleri mucize olur ama yine de beklentili olalım, peşin hüküm ile not vermeyelim. kendimi tutarak verdim notu yani. haydi bakalım...

--- spoiler ---