4 Kasım 2013

supernatural s01e16:

Shadow

--- spoiler ---

.fena değildi, aslında şaşırtmaca yapmadan daha düz anlatsalar tam olurmuş ama bir sona şaşırtma koyalım demişler. meg adlı üçüncü karakter olarak şeytani bir kızımız oldu. ikinci sefer görünüyor ama arada gelip bunlarla uğraşacak demek. şeytanın kızı falan herhalde kendisi, annelerinin ölümü ile bağlantısı yokmuş gibi davrandı ama ilk buradan bulmuşlar idi. hepsi tuzak için değildir diye tahmin ediyorum.

.düşerek ölmesi iyi olmazdı, babaları ile birlikte takılmaları da fena olmazdı aslında ama bir bakıma ikna ettiler beni, sammy oğlanını bile ikna ettiklerine göre yapacak bir şey yok. baba karakterinin gelmesini bekleyeceğiz. aslında kendisi üçüncü karakter sayılır ama ilk defa gördük o yüzden dört olsun. sakallar ile tam baba olmuş bu arada.

.esas şeytanı avlama meselesine dönerse hiç fena olmaz da allahın şeytanını (gülücük) nasıl öldürecekmiş bu fani onu da bir duymak lazım.

.son kısıma kaçmış olmaları da fena olmadı ama hani istese öldürürdü de dizi devam etsin diye ayrılıp kaçmış gibi oldular. esas savaş bunlar arasında sürüp gidecek anlaşılan. bir de arada kimi bekliyorsun muhabbetine "seni" dedi. ya bizim sam oğlanı şeytanın görsel ikizi (vampir günlüklerinden doplıgengir vakası gibi olursa dişimi kırarım) ya da içinde bir şeytan var uyanmayı bekleyen. babasının tüm bunları bilmiyor olması kötü olur ya bakalım bir şeyler vardır altında... göreceğiz.

--- spoiler ---