2 Kasım 2013

supernatural s01e14:

Nightmare

--- spoiler ---

.ilk sezonun en iyi bölümü şimdilik budur. sammy oğlanına özel güçler vereceklerdi de bir sürü gücü olacak ise pek güzel olur cidden. ha kötü tarafa geçme meselesini de şimdiden yapıyorlar ise 9 sezonda kesin bir kötü tarafa gidip gelme de olur. eh iki kardeş birbirine düşer, özel güçler de havalarda uçuşur iyi olur tabi. dean çok güçsüz kalmayacak mı bu durumda?

.yan konumuz genel konuyla bir idi aslında, bu anaları şeytan kapmış götürmüş de neden böyle olmuş? çocuklar mı özelmiş? babalar delirmiş kısmen, böyle aralarında bir bağlantı var ama oğlan kurtulamadı. hangi dizide görmüştük kim bilir oğlanı ve anasını bilemedim.

.rahip kılığında hiç olmadılar, bıyık altından gülüyordu dean falan. kim inanır bunların rahip olduğuna? neyse oraları geçtik, rahipten kaçan adam meselesi de komik idi aslında, sonra hakkettiğini buldu herhalde. çocuğunu dövenleri ölüme mahkum ettiler, eh bu kadar da mesajları olsun artık.

.bundan sonraki bölümlerde hiç bu güç meselesine girmez isek o kötü olur. artık sammy oğlanı olacakları görür ve oraya giderler? hep böyle olsa da iyi olmaz ama ne bileyim en azından artarak devam etsin deriz. babayı arıyoruz muhabbeti hiç dönmedi, bundan sonra da dönmesin artık. babaya teşekkür var idi bir bakıma, allah baba figürü...

--- spoiler ---