1 Kasım 2013

supernatural s01e12:

Faith

--- spoiler ---

.ilk defa olayların ortasından başladıklarında işlerin sarpasaracağını anlamış bulunduk, öyle de oldu. dean basit bir işlem sırasında elektrik şokunu kendine verdi ve kalbi zarar gördü. bir kaç hafta ömrü kaldı derken sam bir çare düşündü.

.üfürükçü hocaya gittiler birlikte, bu seferinde üfürüğü kuvvetliymiş azrail ile anlaşma yapmış bir kadının rahip kocası tarafından millete şifa dağıtılıyor imiş. tabi her büyünün bir bedeli vardırı hatırlıyoruz hemen. bir yandan can verirken diğer yandan alıyor imiş.

.dean kendini kurtardıktan sonra bunu fark ettiler, dexter'ımızın sevgili rita'sına sıra gelince ise yok efendim doğru nedir medir ayağına olaya mani oldular. tanrıcılık oynamak yanlıştır dediler, bir kişiden ne olurdu yani? pek bir üzüldüler de sonunda yine dine imana bağlayarak bitirdiler.

.sevgili babayı bulma meselesini atlamış oldular, bir kez mesaj bıraktı da oradan bir iş çıkacak sandım. gitti bir şifacıya, ben çaresini bulacağım diyerek bu muydu yani? ölüme kendi çare bulsa daha iyi olurdu. yan bir konuyu esas karaktere kattılar diyelim. zaten iki tane esas karakterleri var hala.

--- spoiler ---