3 Kasım 2013

arrow s02e03:

Broken Dolls

--- spoiler ---

.güzel bölüm oldu, işler pek karıştı. bir iki yer gözüme çarptı. bu crixus, bağlanmaktan dem vurur iken oliver'ın peşinde ölüme koştu. o biraz saçma idi. ha ölmemiştir diye umuyoruz ama bakalım ne oldu? üstelik bu oliver adada ne ara eğitim aldı, devamlı başı beledan kurtulmamış. iş olsun diye yapıyorlar sanki bu kadarını da. adam ıssız adada maceradan maceraya atlamış resmen.

.maskeli kızımız adam öldürmekten çekinmiyor, bir adamın ismini dediler ama kim idi o bilemedim. uzak doğu ile mi ilgili? bizim oliver'ın adadaki kızı ile mi ilgili? bu kız nerden çıktı? hiç fikrim yok, bakalım ne çıkacak altından. ikinci bir süper kahraman iyi gitti ama orası kesin.

.kadınları koruması meselesi de güzel, bölüme kadınların içlerini dolduran bir seri katil ile devam etmeleri de bu açıdan iyi oldu. üstüne sevgili eski dedektifimizin kişisel aldığı bir dava olması ve arrow'dan yardım istemesi ve birlikte çalışmaları da sonunda bu mesele ile gerçekleşti.

.laurel de tommy konusunda kendini suçluyor imiş, oliver yine kurtardı kendisini ama işte inatçılık yüzünden ölmesi muhabbeti de unuttuğumuz yerleri açıklamış oldu gibi diyelim. başka işler de dönüyordu sanki ya hatırlamıyorum o kadarını da. gerek de yok zaten.

--- spoiler ---