18 Kasım 2013

american horror story s03e06:

The Axeman Cometh

--- spoiler ---

.şu koca karakteri işe yaramaz, ne diye kasıyorlar dediydim. adamlar bir yere bağladı. tebrik ettim. kendileri afrikalı cadının tetikçisiymiş. baştan beri eve gelen cadıları bulup temizliyor imiş. sonra niye soyumuz azalıyor falan filan. bunu fark etmiyor olmaları da çok garip gerçekten.

.esas kızımızın güçleri gelişiyor, kafa da çalışıyor. ölen kızı geri getirdiler ama bir şey hatırlamıyor. konular hızlı gidiyor ama o kadar da hızlı değil tabi. fiona'nın başı şimdi baltacıyla mı belaya girecek yani? adam dönüp dolaşıp süper cadıyı seçti yine kendine.

.baltacı hikayesi ve giriş kısmındaki laflar ve adamın uygulaması güzel idi. aslı astarı vardır herhalde. adam jazz sevgisini kafalarına çaka çaka aşılamış, balta ile kese kese mi desek? sonunca cadılar bunu yakalayıp öldürmüş evde hapis kalmış. esas kızımız da ölen kızımızı bulmak için ruh çağırdı ve olaylar gelişti işte.

.kyle arada annesini hatırlayıp zıvanadan çıkıyor ama esas kızımız ile huzur buluyor diyelim. tabi işin aslını öğrenip de bunlar birlikte takılabilecek mi? pek mümkün görünmüyor şimdilik. diğer işler daha karışık gibi.

.tekrardan bir hızlanma evresine girdi gibi seri, daha iyi bir şeyler bekliyor insan ikinci sezondan sonra ama bu hikaye de fena değil. tabi ölen ölü kalmıyor ya orası pek olmuyor hani.

--- spoiler ---