5 Kasım 2013

american horror story s03e04:

Fearful Pranks Ensue

--- spoiler ---

.diğer  bölümlere göre hafiften sönük idi. yeni bir olay olmadı, eskiler gelişti diyelim. bu beyaz cadılar ile siyah cadılar arasında savaş varmış yıllar öncesi, fiona'nın anası ateşkes yapmış ama şimdi işler karışmış. cadı kavgasına bağlamasınlar sadece. altalta bir sürü konu var ama yine de olsun.

.esas bu sevgili frenkeştayn oğlanının durumunu merak ediyorduk ama çok az kısmını gördük. kız öldürmeye karar verdi ama cadılar bayramında kanlar içinde ortalıktan kayboldu. can veren sevgili arızalı cadıya gider diye tahmin ediyorum ya bakalım artık.

.esas sevgili rasıl ecingtın abimiz yani sevgili uşak fena arızalıymış. eric cartman gibi oyuncaklar ile kahvaltı ediyor imiş üstüne yetmiyor kadın kıyafetleri gibi bir şeyler giyiyor ve ölülerle takılıyor imiş. bir de fionaya aşık... yok artık daha neler...

.cadı konseyi diyorlar bir, bir de üç kişi geliyor toplandık diyorlar. o kısmı tam anlamadım, bunlar sadece araştırmacı konsey midir nedir? neyse doğrucu cadımız (ilk sezonun hizmetçisi) uşağın diline doğruları söylesin diye büyü yapmış vakti zamanında. baştan beri anasını öldürdüğünü biliyor, şimdi de kızı öldürmüş ama bok yoluna gitmiş malesef, zaten yüce olamazmış. iyi güzel de güçler niye geliyordu diye sormak lazım ama soramadık.

.ha bu arada sadakatsiz eş meselesi fazla geldi bana, adam katilmiş falan. altından bir şey çıkmayacaksa o kadar da uzatmamaları lazım idi hikayeyi.

.zombiler bastı bakalım, bu arada zombiler çok moda ya ondan da etkilenmişler herhalde. tabi kökenine iniyor bunlar vuducu, boru değil.

--- spoiler ---