25 Kasım 2013

Alien Mysteries e06:

Kecksburg UFO

--- spoiler ---

.ya rusyanın ya da nazilerin bir şeyleri gelmiş bunların bir kasabasına düşmüş, oradan olay çıkardılar kendilerine. zaten bunlardan bahsederken yeterli açıklamaları yapmış olduklarını kendileri de fark ediyor. görgü tanıklarından ağzı yüzü yanmış gibi bir abimiz vardı, o da garipti. uzaylı görenlerin tipler bir garip oluyor demek.

.neyse olayımız keckcburg diye bir yerde yine tabi atmışlar civarında. süpermen hikayesi kıvamında başlıyor. bir göktaşı kasabanın tekine düşmüş ama olay yerine ordu ve nasa gelmiş, incelemeler yapmış. gizli gizli işler çevirmiş. radyasyon kıyafetleri falan giymiş.

.yerel halk, masum köylü de bunları görmüş, olay yerini incelemiş. garip şekiller görmüş falan filan işte. örtpas hikayesi olması yüzünden ilgi çekmiş. bundan başka da bir şey yok. zaten kendi açıklamasında olay belli.

.ya göktaşı, ya ruslar ya da naziler. uzaylılar olmadığı belli, hani geldilerde aramızda dolanıyorlarsa o da iyi. göktaşları ile gelen mikroplar ya da yaşamın kaynağı meselesine de dokundurmuş oldular. tabi biraz bilim, biraz ufo muhabbeti daha ilgi çekici olsun diye kaktırıp gidiyorlar. tahminimce  bitti bu seri de...

--- spoiler ---