20 Ekim 2013

the vampire diaries s05e02:

True Lies

--- spoiler ---

.karın ağrısı bir sezon bizi bekliyor. hani stefan şalteri kapatmadıydı? o en son anda mı kapattı yine? ya da çok acıktığından mı adam öldürmüş ne olmuş? yine mi bunla uğraştıracaklar anlamadım. bölüm bununla bitti.

.damon hemen koştu geldi, silas elena'yı ziyarete geldi. malak gibi ortalıklarda dolanıp nasıl bir eğlence anlayışıdır onu da anlamadım. doğru düzgün bir süper gücü yok. ölümsüz, beyin okuyor, kontrol ediyor. oho diyor insan, bununla uğraşacaksak. bu adamın hızında ömür geçmez.

.katrine'ni (nasılsa artık) niye aradığı meçhul, amacı nedir o belli değil. şimdi çingenenin teki de buna katıldı. ne yaptıklarını sezon sonu iki bölüme falan anca açıklayacaklar. hep aynı plan, bir şeye de benzemiyor genelde. originals'de ayrıldı iyice beter oldu diyorum artık.

.bu salak tipler, bir de üniversite hayatı falan filan derken iyice bayacaklar. ceremi de git gite izbandut gibi oluyor. döverim ben seni diye silas'a saldırırken bunu diyordu saf oğlan. damon bile iyi gelmiyor artık o derece...

--- spoiler ---