29 Ekim 2013

supernatural s01e10:

Asylum

--- spoiler ---

.yine salak yerine koydukları başka bir bölümdü bence, babayı arıyoruz muhabbetini niye yapıyorsunuz. olay çözüyoruz diye takılsanız ya? bir de sonunda baba telefon falan açtı, vay anasını gizeme bak sen. ha gizem olması isteniyor ise baba ile ilgili olaylar çözülmeliydi. bu kadar basit. tabi daha yıllar öncesi bu mevzular tam oturmamış olabilir şimdi ne diyelim bilemedim.

.üstelik yan konusu da tekrar niteliğindeydi. kızgın ruhlar derken bir şeyler anlatmaya çalışan ruhlar meselesiydi. akıl hastanesinde ayaklanma çıkmış, doktorlarını dahil bir sürü insanı öldürmüşler. bazıları iyi bazıları kötü. doktor milleti delirtip, etrafındakileri öldürtmesine sebep oluyormuş falan filan.

.ilk polis karısını öldürmüş idi, benzer işlemden sonra sam de abisini öldürmeye yeltendi. hani aralarında bir husumet olacak ilerde de şimdiden tohumlarını ekelim tarzında bir şeyler olmuş.

.yan roldeki velet de çok tanıdık idi ama çıkartamadım nerdendi. hepi topu dört beş kişi ile bir dizi bölümü çektiler yani, ne diyeyim bilemedim.

--- spoiler ---