28 Ekim 2013

supernatural s01e09:

Home

--- spoiler ---

.hepsi iyi güzel ama neden şimdi oluyor bütün bunlar sorusunu sorup cevapsız bırakmaları hoş değil. üstüne sevgili babaları da neden şimdi görüşmüyor o da belli değil. cevapları bulmadan olmaz diyor, iyi güzel ama bu gizemler güzelce çözülecek mi? çözülür gibi yapmaya pabuç bırakmıyoruz şimdilik.

.sammy oğlanının üstün güçleridir, sezmesidir, rüyalarıdır derken bir şeyler çıkacak herhalde altından. şimdilik abisi ile maceradan maceraya atılmalı... ama neden? e dizi olsun diye herhalde. genel hikayeyi kör topal götürüyorlar.

.annesi kötü ruhu nötrleştirdi dedi zenci şişko medyum. şimdi yok mu oldu yani? eğer olduysa bunca sene o evde ise nasıl kimsecikler fark edemedi? bir açıklama bir sürü soruya neden oluyor.

.ev meselesi ilk bölümün konusu olmalıydı bence, bu olaylar üstüne de babayı ararlardı. o zaman bir mantığı olurdu. ararken de olaylar ile karşılaşırlar ve çözerler idi babalarının izinden falan o bile olurdu yani ama şimdi gizem katalım diye tersinden başlatmış oldular. sam'den bir şeyler olacak o belli ama yine de sırf bu gizem için o kadar dolgu bölüm nasıl çekmişler insan anlamıyor.

--- spoiler ---