22 Ekim 2013

supernatural s01e04:

Phantom Traveler

--- spoiler ---

.genel hikaye açısından bir iki cümle ettiler yine allahtan ama yeterli değil tabi. babaları mesajını değiştirmiş, üstüne sam oğlanının kız arkadaşı hakkında konuşan bir ruh ile haşır neşir oldular. zihin okur falan dedi dean ama tabi şeytan ile bir işi olmazsa şaşarım ben bu işe.

.yan hikaye sıkıntılı tiplerin içine kaçan bir ruh meselesi idi. 40 dakikada bir uçağı düşürüyor, iyi güzel ama neden böyle olduğuna dair bir açıklama yapmadılar. gerek de yoktu pek ama işte ordan oraya sürüklenip ruh avlamalarının hikayesi pek sarmıyor insanı.

.yan karakterler hep sonradan dizi oyuncuları olmuş, daha önceden yardım ettikleri tip, hostes falan hepsi bir sürü dizide oynamış demek. orası ilginç, supernatural'den bereketlenmişler belki de.

.arada komikliği olan bir tip imiş sevgili dean onu unutmuşuz, zaten kendisini dark angel, smallville ve belki dawson's creek de görmüş idik. dawson'unki ni pek izlemedim ama adam her türlü gençlik dizisinde oynamış demek. espirili yapısı biraz stargate sg-1 jack emmiyi hatırlattı ya o bile bir şeydir.

--- spoiler ---