21 Ekim 2013

supernatural s01e03:

Dead in the Water

--- spoiler ---

.sevgili amy acker'lı bölümüne geldik, üçüncü bölümmüş. kendisi için bir puanımı daha ekliyorum. banyo sahnesi de iyidi, gülümsemesini de gördük hayat dolduk. başına pek hayat dolu şeyler gelmiyor ama sonu mutlu işte ne yaparsın.

.ruhlu, çocuklu şeyler geriyor beni yok yere, yine aynı hesap oldu. pek fazla göstermediler ama yine de bu yönüyle de fena değildi aslında. tabi kişisel bir sebep belki ama yine de olan oldu. konu olarak yine klasik korku filminden bir dizi bölümü yapmışlar, yine yan bir konu.

.tabi hepimizleri gerzek yerine koyarak, bak ben babamla şu kadar vakit birlikte idim ben de senin kadar bulmak istiyorum ama burdan oraya kadar tüm şeytanları temizlememiz gerekiyorsa temizleyeceğiz demek de, hiç yakışık almadı dean gibi delikanlı bir abimize.

.dizi çekiyorum, yan konu lazım hacı deseler daha iyi olur. önceki bölümde de aksıyordu da sam'in buklelerinde iyice yeşil ekran görünür oldu. araba sahneleri biraz olmamış yani. hele iki saat muhabbetler falan bayıyor biraz. arabalda geçti diyelim bir kısmı işte.

--- spoiler ---