27 Ekim 2013

once upon a time s03e03:

Quite a Common Fairy

--- spoiler ---

.tinker bell hikayesine girmiş olduk da görüntüler çok fenaydı. uçma görüntüleri, düşme görüntüleri, hafif animasyonlu çiçekler. yeşil ekran facialarını zaten söyleye söyleye bir hal oldum. üçüncü sezona dizi çekiyorsun ama hala bütçeyi toparlayamıyor musun? bir garip gerçekten.

.bizim kötü kraliçeye zamanında acemi perimiz tinker bell yardım etmek istemiş. ruh eşini bulup ölen aşkını unutturmayı düşünmüş ama kötü kraliçe'nin götü yememiş bu yeni durumu ve işler sarpasarmış. ha işe yarasa söz dinlemediği için atılmayacak mıydı perilikten? orasını bilemedik.

.ruh eşi de sevgili robbin hood imiş, olayları güzel harmanlıyorlar iyi güzel ama genel plan nedir hala tam bilemiyoruz yani onu da açıkladılar ama sevgili henry tüm dünyaya sihri nasıl getirecek? ya da bunun anlamı nedir onu bilemiyoruz çünkü bazı dünyalarda sihir hiç yok, dünyalar mı yok olacak yani nedir? pan'ın planını anlayana aşkolsun.

.üstelik henry'nin rolü de belirsiz, ailesini mi terk etmesi gerekecek? neyse ki sevgili babayı hikaye dışında tutmayacaklar. çabucak olmayan ülkeye geldiler kendileri, oradan devam edecekler. mulan konusunda da kafam karıştı, prensine mi aşıkmış neymiş?

.yakışıklımızın yarası da büyüyor, hayırlısı ile biri ölse güzel olur ya ölmez tabi. ölürse pek bir şaşırırım.

--- spoiler ---