3 Ekim 2013

once upon a time s03e01:

The Heart of the Truest Believer

--- spoiler ---

.aslında hızlı başladılar, beğendim de ama görüntüler çok rahatsız ediciydi. hikaye de biraz saçmalamaya başladılar. üstelik gerçek hayat bağlantısı tamamen koptu. şimdi düşler ülkesi (nerverland) maceralarının hepsini yeşil ekranda mı çekecek bunlar? vay anam vay diyesi geliyor insanın. bu kadar çek ama bir türlü görüntüleri kaliteli hale getireme, insan üzülüyor.

.rumple'ın kostüm bir harika idi hehe. adam karizma da allahın peter pan'ı ile aşık atacak ise o da garip geldi. bu peter pan iyi biri değil miydi? biz mi çok yanlış anlamışız masallardan onu bilemedim ama cidden çocuğun tipini tam bulmuşlar. hem kötücül hem de tam tipi olmuş.

.gölge çalma olayı da pek tanıdık geldi ama tabi tam vakıf değilim bu masal olaylarına. adamlar üstelik geçen sezonu da hiç hatırlatmadılar. yavaştan bir hatırlama oldu sadece, büyüyü bitirmek isteyen iki salağı tam salak olarak gösterdiler. orası hoş olmadı, geçen sezonu çöpe atmış gibi oldular.

.dakkasında da iki karakteri harcadılar zaten, neal de ölmemiş. öldü sandı mıydık? sanki öyleydi ama adam ölmemiş. o kadar drama da boşa gitti. emma hafiften bunalıma girmiş gibi ama atlatır güçlü kadındır.

.sonuç olarka henry peter pan'a yakalandı. kalbi çok değerliymiş bu veledin. kaç sezondur tüm mesele bunun üzerinden gidiyor ama bitiremediler. e gitsinler hoş zaten de ne bileyim işte biraz özelliği kayboldu sanki.

--- spoiler ---