24 Eylül 2013

Under the Dome s01e13:

Curtains

--- spoiler ---

.sezonu böyle bitirmeleri hoş olmadı, tamam merak falan da pek bir şey cevaplanmadan sezon bitmesi insanı sinir ediyor. pembe yıldızlar dizi dizi yağdı, hani en başında bunu dedik alın size pembe yıldızlar muhabbeti gibi oldu ama bunların hepsi ne anlama geldi? julia doğru seçim yaptı da kasaba kurtulacak anlamını çıkardım ben ama hiç bir şey belli değil.

.üstelik barbie'nin boynunda iple kaldı. ilk siyaha döndüydü kubbe, en son beyaz oldu. ayarı kaçtı iyice... kelebek meselesi, kubbenin siyaha dönmesi ve yumurta meselesi falan hoştu. normal uzaylı hadisesine çevirdiler gibi, bunların hepsi pek hoş ama ne bileyim işte bir iki konuyu çözüme kavuştursalar iyi idi.

.kubbenin ortadan kalkmasını falan beklemiyordum ama yine de dişe dokunur bir gelişme bekliyordum. üstelik mermi yarası ile oradan oraya koşturan julia'da biraz zorlama oldu. koca jim rahipliğe soyundu. dakkasında ortaçağa döndüler. uzaylılar bu insanlara ne yapmaya çalışıyor? koruma amacını güttüklerini söylediler de, dünyaya bir hal mi olacak yani? nedir?

.olayı büyütmeleri güzel olurdu ya o kadar bütçeleri yoktur herhalde, salak junior yine yaptı yapacağını, baştan beri gözüm tutmadıydı yine ortalığa sıçtı batırdı. babasının izinden gidecek gibi, belki en büyük test de onundur ama en sonraki sezon asmaktan vazgeçecek de o olabilir. bakalım artık, 2014'de kim öle kim kala...

--- spoiler ---