6 Ağustos 2013

true blood s06e08:

Dead Meat

--- spoiler ---

.iyi gidiyorlardı da çok dağıttılar bu son kısımlarda. eric niye warlow'a daldı şimdi anlamadım. kardeşi öldü diye kafayı yedi resmen. dağ gibi eric'e yakıştıramadım. üstelik güneş ışığı meselesinde bildiğin güneşten korunursak yeneriz tarzında bir yaklaşım çok basit geliyor bana.

.şu durumda ortada warlow'da yok ne yapacaklar belli belirsiz. üstelik idam edilecekleri odaya da toparladılar bizim true blood içmeyi reddeden tayfayı. hapisane hayatı hiç yaramadı bu vampirlere. 

.bill abimiz evinde sookie'yi bekliyor. bekliyor da bekliyor, sookie hanımlar karar verene kadar adam öldü. 6bin yıl bekleyen adamın gözü açık gitti yani hehe, olaya gel.

.diğer tarafta terry'nin cenaze işleri var idi. salak peri kızımız yine gençlik ateşi muhabbetine evden kaçtı, yine başına haller geldi. nasıl bir olaysa on kere aynı şeyi yaptırdılar, bu da hoş olmadı.

.sam abimiz 23 yaşındaki kızı hamile bırakmış. iyiler hoşlar ama üstüne sookie geldi buna her şeyden vazgeçeyim de takılalım mı diye ama bu da şaka gibi oldu. eh yani ne diyelim.

--- spoiler ---