21 Ağustos 2013

Alien Mysteries e02:

Stephenville Lights

--- spoiler ---

.ışıkların şekilleri ve amerikan hava kuvvetlerinin yaptığı açıklamalar hafiften bu olayı duydum lan diye düşündürdü ama detaylarını bilmiyordum. cidden şaşırtıcı imiş. çok fazla sayıda görgü tanığı var bir kere üstüne radar kayıtları var boru gibi, bir de yetmezmiş gibi stadyum üstüne gelmiş dediler en son. nette üç beş bir şey var ama türkçe pek bir bilgi yok.

.anlatımları da iyi idi. konuk bilim insanları çok eşemediler konuyu, bir tanesi dünya dışı olduğunu göstermez dedi ama yine de diyecek söz bulmak zor. en fazla ulan bu kadar mı hız yapıyorlarmış? saatte 3bin kilometre çok değil diye düşünür iken iki saniyede o hıza çıktığını ve 48 g kuvveti civarında bir şey yemeleri gerektiğini söylemeleri garip oldu.

.bu kadar şeyi kafadan sallamıyorlardır herhalde. olayların peşini bırakmayan bir pilot kardeşimiz var, daha sonra yerel gazetede haber olunca 17 tane daha görgü tanığı çıkıyor. tabi haber olmadan niye çıkmıyor diye soruyor insan ya neyse ardından bir polis çıkıyor gördüm diye. güzel güzel anlatıyorlar. üstüne bir astronot eskisi abimiz olaylara destek oluyor. ayla ilgili bir iki bilgi falan veriyorlar. konuya destek babında.

.üstüne radar kayıtlarına ulaşmayı zorlaştırıyorlar yapılan rapor sonrasında. amerikan hava kuvvetlerine ait olmadığını ortaya koyuyor yani radar. gizli silahları falan olabilir gibi açık kapılar da var ama adamlar bir kere on tane jeti kaldırmış, takip ettirmiş. hepsini yalanlıyorlar. belki başka bir şey oldu ama işte bundan sonrası komplo teorisi oluyor.

.bu kadar aklı başında adam üstüne sayısız görgü tanığı olayı cidden ilginç hale getiriyor. bu stadyum meselesine çok girmediler ama onun kaydı yok mu? polis amcanın yaptığı kayıtta sadece bir ışık hüzmesi gibi bir şey var. kayıtlarda fazladan statik olmuşmuş. adamlar ses patlaması yapmadan sesten hızlı gidiyor, g yemeden ivmeleniyor falan. uzaylı dostlar ara ara geliyorlarmış oraya, buraları da ziyaret etseler. bir çay ısmarlasak falan.

--- spoiler ---