31 Temmuz 2013

falling skies s03e09:

Journey to Xilbalba

--- spoiler ---

.senaristler çıldırmış olmalı, tamam çok bir şey vaat etmiyordu ama saçmalıyorlar resmen. köstebek mevzusu zaten kabak tadı verdiydi. ilk tom, sonra hal sonra doktor çırağı kızımız. milyon tane iş oldu, milyon tane önlem bir türlü bulamadılar. üstelik böcükler nasıl yayılıyorsa herkes köstebek de olabilir demek tüm bunlara bakınca. neyse nasıl buluyorlar, sarf ettiği bir cümleden, kim buluyor? tom... eh yani pes yani...

.sezon finaline bir bölüm kala yaptıkları bölüme bakar mısın arkadaş? yine köstebek işleri, binaya bomba, oraya buraya bir şeyler. yıkıntı altında kalıyorlar ve biraz muhabbet ediyorlar. kurtarmalar, hayattan bıkmalar ve sonunda umutlar falan filan. oturdukları yerden final yapacaklar herhalde.

.silaha bir şey olmamış ama gömülü kalmış, sezon bitmeden kullanılmayacak mı yani? grid geldi tepelerine o ne olacak? sezonu beklemeleri 7 ay falan sürüyor ve o kadar da zaman geçiliyor, 3 aylık ömrümüz kaldı diyorlar idi. bu halde ne olacak peki? bize göstermeden uzaylılar kazansın bak o çok orjinal olur.

.anne ve çocuğuna (hehe böyle diyince gülüyorum hep) bir şey olmadı. orası da bariz. karen'den intikam mevzusu da çok saçma idi, bunun üzerine muhabbet etmeleri de çok abes. tom'un tavırları şu vakte kadar bir tutarlılık içeriyordu onu bile bozdular. kasıtlı yapsan bu kadar olmaz yani neyse ki volm'un tok seslisi var. onun başına saçma sapan bir şey gelmedi. artık ben bu volmlara insanlardan daha çok güveniyorum anasını satayım.

--- spoiler ---