2 Temmuz 2013

falling skies s02e04:

Young Bloods

--- spoiler ---

.pek saçma bir bölümdü, peter pan hikayesi ile harmanlamış gibiler. yetişkinler öldürülmelerine sebep oluyor diye veletler kendi aralarında toparlaşmış da kendilerini koruyorlarmış falan. ulan mümkün mü? böyle de bir saçmalık işte, neyse onların arasında komutanın kızı da varmış.

.ilkin şaşkınlık falan filan iyi hoş ama sonra neymiş efendim direnişe katılmayacaklarmış, kaçarak saklanarak daha güvendelermiş falan filan. yok artık daha neler? çocukları zaten toparlamıyorlar mı? ha büyüklerin öldürülmelerine sebep olmazlar desek tamam mantıklı da küçükleri zaten öldürmüyorlar bunlar, bu kadarını çözememişler mi? tamamen saçmalık yani.

.üstüne bir de ergen tripleri, laf dinlememeler iki seferden beri. başını belaya sokmalar falan. klasik aile dizisi triplerinin hepsi atılır, üstüne çocuk haksız çıkar ve babaya dönülür ya da ayrılınır. böyle de mesajın böyle de bölümün ta a...

.ben'in ışıkları meselesi iyi idi bir tek, onu da bu bahsi açmayalım diye kapattı. fabrika olayı da fena değil hani ama çok faza uzatmadılar bunu, geldiler hallettiler gittiler. nasıl bir tane mekanik yok idi? nasıl bir tane hava desteği olmaz falan insanın aklı almıyor tabi böyle saçmalığı.

--- spoiler ---