28 Temmuz 2013

continuum s02e11:

Second Guess

--- spoiler ---

.sıfırdan böyle bir bölüm olsa pek hoş olabilirdi de bir sürü olay üstüne gelince eh işte diyor insan. tabi diğer bölümlerine göre güzel idi ona laf yok. hele Master Bra'tac'in görünür olmasına sevinmedik desek yalan olur. lucas adli bilgisayar kurdumuz iyice delirdi, ona görünüyor imiş ama julian söylüyor imiş. şimdi orasını güzel oldu da tam anlamadım. nasıl olmuş? bir teknoloji mi kullanmış? yoksa sadece lucas'ın delirmesi mi nedir?

.arc parçalarını birleştirdiler, şimdi alec geleceğe gönderebilecek mi kiera'yı? düşük bir ihtimal tabi, daha buradaki işim bitmedi diye ıkınıp sıkılacaklar belki. ha gidip gelse o da olur aslında. en azından biri geleceği kontrol etse falan ne bileyim. bokunu çıkarmasalar bari.

.esher adlı eleman dünyaları izlemeye başladı. ajan sevgili programı ona yetiştirdi mi? en son vermemek için mi ağlıyor idi? bu adamın amacı nedir tam olarak? kellog mu daha iyi bu mu? bir türlü çözülmüyor. kötü diye gösteriyorlar, sonra belli olmuyor halleri. üstelik polis teşkilatına da sahip ise nedir yani?

.belediye başkanımızın numarası tutmadı. eski aşıklar güçlerini birleştirmiş oldular. zaten en başında neden ayrılınmış idi. hani kagame travis çok tehlikeli diye saf dışı bırakmak mı ne istiyor idi? en son arzusu üzerine vurmuş idi. şimdi ne oldu da birlik olduk tekrar? böyle işte iki ileri bir geri devam ediyor. senaristlerimiz çok sıkıntılı ama bir sürü olay çok da güzel çözülebilir. yazık ediyorlar...

--- spoiler ---