13 Haziran 2013

warehouse 13 s04e15:

Instinct

--- spoiler ---

.sevgili hg'yi gördük tekrardan. nasıl bıraktıydık en son hatırlayamadık. nasip artık, zaten pek mühim olaylar olmuyor dizide. çerezlik olaylar arada sıkıntı yaratıyor. işin mantığına da çok kafa takmamak mı lazım?

.allahın deposu nasıl depreme dayanıklı olmaz diye düşünüp durdum salak gibi. ulan o kadar obje bir depremde yıkılsa nasıl toparlayacaklar? zaten deponun arızalarından gına geldi bana, daha önce ifade etmişimdir herhalde. yine onlardan bir tanesini, claudia vasıtası ile öğrendik. depo'nun sorumlusu onu uyarıyormuş, onun da psikiyatrist fobisi varmış falan filan işte.

.diğer tarafta hg aile kurmuş, bir tane adam bulmuş. ölen kızı yaşlarında kızı var imiş. mutlu mesutlar imiş. adli tıp da çalışıyor imiş ki dexter göndermesi hoştu bu arada. hem söz olarak hem meslek olarak kısmen diyelim. neyse sırtlan çene kemiği ile insanları ilkel insanlara döndürerek korkutan bir şeyler var imiş. savcı ve polis insanlara işlemediği suçu itiraf ettiriyormuş bununla falan filan. derken olay hg'ye gelir. evlatlık kızı kaçırılır. mayka peşlerinden gider ve hepsi dahil olur da kurtulurlar. fasa fiso işte...

--- spoiler ---