10 Haziran 2013

hemlock grove s01e09:

Peter's Hierarchy of Shit He Can Live Without

--- spoiler ---

.yine pek fazla bir şey olmadı. şu ejder tarikatı neymiş onu gördük biraz. bizim canavar avcımız oradan imiş. peder de onların başı kıvamında bir şey imiş. peter gitti buna yine de yardım istedi. peter'ın kurt olduğunu bilmeyen yok herhalde. hepsinin bir fikri var. bir kızın haberi yok gibi.

.roman'ın kafaya girmedik allahtan, komadan çıkamadı ama son iki bölüme çıkartırlar diye tahmin ediyorum. ondan sonra da işler gelişir. şimdi dolunay geldi ama eğer olayları yavaşlatmazlar ise bir sonraki dolunaya işleri çözerler gibi. şimdi peter'ın başına bir haller gelir de falan feşmekan işte.

.yazar olmak isteyen kızımızı da nerdeyse her bölüm görüyoruz ama bir numarası yok bari özel güç falan bir şey versinler ne bileyim kastı iyice. her bölüm bariz cinsellik sokuşturmaları da insanın gözüne batıyor ama ne bileyim peter ile letha sevişmesi kesitleri pek tatlıydı yine de.

.tabi çok normal sevişme gösterdik biraz da lezbiyenlik gösterelim diye canavar avcısı ile peter'ın kuzenini de gördük. madem medyum nasıl bu karının gizli gündemini (tarikat üyeliğini diyelim) göremiyorlar onu da anlamadım.

--- spoiler ---