29 Haziran 2013

falling skies s02e01:

Worlds Apart

--- spoiler ---

.her şey iyi güzel hoş da niye bu tomu öldürmediler? gizem mi basmak istemişler? uzaylılar niye tarihten ders çıkarıyor? esir etmek istiyorlar ve bunu tom'a ilettiler o da kabul etmedi. üstüne çok pis direniyorsunuz lan siz diyip de gidip niye sağ bırakırlar bu tom'u anlamak mümkün değil?

.sonunda nasıl kurtuldu diye şüphelendiler. altından şüpheli bir şey çıkacağını da düşünmediğim için hiç hoşlaşmadım durumla... şüpheli bir şeyler olsa çok daha iyi olurdu. diğer türlü bir açıklaması yok.

.hele şu uzaylı dialogu için çok beklentim vardı ama onu da pek beğenemedim. üstelik bir bölümde kurtuldu tom. daha fazla bir haller olması gerekir idi. adamı alıyorlar içeri 3 ay tutuyorlar ve olay sadece bu ve bıraktıkları yerden geri dönüşü mü yani?

.3 ay geçmiş ama çocuklar maşallah serpilmiş. ben adam olmuş, diğeri de bebeklikten çocukluğa terfi etmiş. eline tüfek bile aldı daha ne olsun. bir senede insan bu kadar büyür mü? hadi bırakalım 3 ayı bir seneden bile fazla geçmiş gibi. ne ara çekmişler kim bilir artık.

.benzin olayına tekrar gelmek istiyorum. şu halde tamamen mobilize olmuş güruh... bu kadar aracı ve benzini nasıl bulmuşlar? inanılmaz geliyor bana bu. hiç benzin sıkıntısı çeken yok anlaşılan. çok eksikleri var çok... ha aksiyon sahneleri fena değildi yine de.

--- spoiler ---