24 Haziran 2013

falling skies s01e07:

Sanctuary: Part 2

--- spoiler ---

.ikili bölümün bağlama parçası, şimdi ilkin çocuklarla yürüyor dakikasında ulaşıyor. hadi tam vakti bilmiyorum ama bir gün geçmeden ulaşıyor. çocuklar kaçar iken geri dönüşü ise imkansız oluyor nerdeyse, dönüp terkar yolu bulamıyorlar ya da çok daha uzun bir mesafe yürümeleri gerekiyor. üstüne bir eve gizleniyorlar falan filan.

.bana ters geliyor böyle işler, ha birden kurtulup da gidip kavuşsalar senaryo olmaz denebilir ama neden ulaşamadıkları güzelce açıklanmalı. bir de karakter harcadılar yine bana saçma gelen bir şekilde. çok havada kalıyor işler, harcadıkları karakter de havalarda idi ama yine de hoş olmadı.

.ne olura olsun esas adama alıştırdılar yalnız, tek iyi yönü bu demek. esas kadın doktorumuz da fena değil. yanında çete ile takılan sarışın da hoş. bunlar ile idare edebilirler gibi. salak pope'ı hiç beğenmesek de diziye monte edilmiş durumda. adam kurtulup kaçamıyor. bu sefer iyilik de yaptı üstelik. öyle işte artık esas kadroya alırlar herhalde.

.çocukları verip de kendilerine dokunmamasını sağlamak gibi bir anlayış da garip tabi, madem öyle çocuk yapıp yapıp versinler, o kadar zor olmasa gerek.

--- spoiler ---