22 Haziran 2013

Dark Matters: Twisted But True s01e03:

Sexy Secret Agent, Full Body Transplant, Honey I Nuked the Planet

--- spoiler ---

.pek iyi bir bölüm değildi, hepsi belirsiz ya da etkisi işlerdi. ilkin kendini gizli ajan sanan bir mankeni gördük. psikolojik sorunları mı var yoksa cia gerçekten bunu tasarlamış mı? ortaya çıkmadı. böyle hipnoz deneyleri falan yaptığı ortaya çıkmış ama kadın hakkında bir deney olup olmadığı belirsiz kaldı.

.ikinci olayda beyin nakli yapmaya çalışan çılgın bir doktoru gördük, maymun telef etmesi haricinde pek bir çılgınlığı yok idi. kısmen de başarılı olmuş ama pek bir şeye yaramamış çünkü beyin nakli olunca belden aşağısı felç oluyor imiş, solunum ve sindirim hiç bir şey yapamıyor imiş falan filan. bu arada solunum yapamıyor dediler ama destek cihazı yok idi. canlandırmayı dandik yapmışlar yani.

.son olayda rusya amerika soğuk savaş dönemlerinde uzayda nükleer deneme meselesi idi. adamlar hakkaten patlatmışlar uzayda. allahtan bir şey olmamış, üstelik tam emin bile değillermiş. en azından böyle gösterdiler. radyasyon kalkanı yapmak adına yapmışlar güya, havai'deki sokak lambaları uçmuş ve aurora görülmüş gökyüzünde. 10 yıl geçmesi gerekmiş rasyasyon seviyesinin normale düşmesi için. böyle de bir çılgınlık işte...

--- spoiler ---