9 Haziran 2013

continuum s02e06:

Second Truths

--- spoiler ---

.bu dizi senaristlerinin kafası çok karışık gibi, bu bölümü bu kadar muhabbetten hatta şu giriş kısmında geleceği değiştirme bıdı bıdısı haricinde yapsalar yine tamam çok iyi olmuş diyeceğim ama nasıl geleceği değiştirmiş olmuyor o kadar insanın ölümünü engelleyerek? 30 adet insan hiç mi geleceği değiştirmez. koskoca seri katili yakalıyorlar falan ne bileyim garip geliyor.

.üstelik bu kadar zaman geçti, sırrını saklamak için türlü çeşit işler oldu ama bu bölüm, iki kişiye birden sırrını söyledi. katilimiz öldü mü? onu göstermediler ama herhalde ölmüştür. tabi onu kandırması da saçma idi. bu mevzu ile aklını çelmesi, göz kapağını kesmeye hazırlanmış insana başka şekilde davranmaya yöneltmesi de pek saçmaydı aslında.

.esher mıdır nedir? yeni bir tip çıktı. daha önce bahsi geçtiyse unuttum tipi, şimdi bu elemanda gelecekten gelmiş ve kellog gibi bir şeyler toparlamaya çalışıyor anlaşılan. alec'in kızı da bunun adamı mıymış? yoksa liber8 adamı mı? artık sonra ortaya çıkacak? bu yavrucakları güzel kızlarla kandırmıyorlar mı? içim dağlanıyor yeminle a...

--- spoiler ---