20 Haziran 2013

Blue Collar Dogs e02:

Border Hounds

--- spoiler ---

.bu meksika sınırı da neymiş arkadaş, giren çıkan uyuşturucunun haddi hesabı yok herhalde. weeds'i aklıma getirdi. neyseki köpekcikler engelliyormuş falan. köpekleri ve görevlileri eğiten bir program yapmış adamlar, esas adam ve köpeğimiz baştan pek de anlaşamaz iken birlikte bu programa hazırlanıyorlar ve kazanıyorlar.

.testi falan çok iyi geçiyor da işe başladığı ilk gün yanlış alarm veriyor ona üzüldüm. yok yani bir şey arabada iki saat arıyorlar falan. yanlış alarm verince oyuncak alamıyor ve üzülüyor mu acaba? sırf oyununa iş yapıyor tabi orası da güzel bir meslek.

.diğer tarafta arazide tecrübeli köpek ve görevlisi var. çöl sıcağında hayvanın canını çıkartıyor. iyi de iş çıkartıyor belki ama araya köpekler çok ısınınca ölür falan muhabbetlerini sıkıştırmayı da ihmal etmiyorlar. tabi değerli köpeklerdir şimdi riske atmazlar kimseyi.

.hava alanındaki elemanı soymalarını falan göstermeleri de ilginç geldi. adamın donunda extacy buluyorlar. köpeğe koklatıyorlar ve oturup bekliyor o ilginç ama köpek koklayana kadar insan kontrol etmez mi? bu kadar mı insan haklarına saygılılarmış yani? hehe olaya bak.

--- spoiler ---