27 Mayıs 2013

warehouse 13 s04e13:

The Big Snag

--- spoiler ---

.hayli dandik bir bölüm idi. 1940-50 olaylarını tiplemelerini zaten hiç sevmem belki ondan çok yanlı bakıyorum ama ne bileyim hop diye şaka gibi romanın içine girdiler, deponun içinde takılırken yine bir gün, başlarına gelen hadise yani. bu kadar da dandik senaryo yapmayın arkadaş. sonra neymiş efendim roman yarım kalmış da, yazar karısını özlemiş de, polisiye yazan aşk kitabı yazmış da falan da filan...

.bir yandan hikayeyi tamamlamaları kötüymüş, diğer yandan çıkmaları için hikayeyi tamamlamaları gerekiyor imiş. iki tane obje içiçe girmişmiş. yalan dolan hepsi. niye tamamlamak gereksin? nasıl içiçe girdiler. madem öyle adam nasıl romanın içine girdi. ne bileyim salla gitsin işte.

.diğer hikaye biraz daha iyidi. artinin sahaya dönüşü sıkıntısı ve araba kovalamaca, arabayı  duvarlardan geçiren bir obje eldiven var idi. kısa sürdü ve kolayca hallettiler ama asıl olay artinin açığa alınması gibi bir şey olacak herhalde. artinin başına neler gelecek muhabbeti yapacağız herhalde. şu pete'e artık hiç tebessüm bile etmiyorum bu arada. tamam bir kere etmiş olabilirim ama çok kastırdılar artık boktan espirilerle, arada sırada iyisinden yapıyor.

--- spoiler ---