14 Mayıs 2013

Orphan Black s01e06:

Variations Under Domestication

--- spoiler ---

.yine orta şeker bir bölüm oldu diyebiliriz. esas kadın iyice kaptırmış kendini, üç tane esas karakteri oynuyor. en baş rol oyuncusu yani, ondan başka bir kardeşi gay oğlan var. bir tane de eski asker sevgilisi var idi bölümde. polis arkadaşı falan ya da o çevreler kaldı öyle...

.evli ve çocuklu olan, kocasından şüphelenir ve kapalı bir kutu bulur onun üzerine olaylar gelişir. sorguya falan çeker, işkence yapar silikon tabancası ile. adam bir şey saklıyor diye göstermişler idi ama şimdi tersine döndü gibi oldu. kime anlatmış acaba başkasına mı demiş  görmediği iyi oldu diye?

.tam belli olmadı yani, en son hüngür hüngür kucağında ağladı falan. hafiften aldatma durumu gibi bir şey varmış falan filan. ben pek inanmadım ama neyse işte.

.diğer tarafta paul'a klon meselesini söyledi ve bayıltma yerine düzgün içkiyi verdi yani sezon sonuna kadar göreceğiz bu paul emmiyi anlaşılan, yardım falan edecek. hem klon yapıyorlar hem de her şeyden habersiz gözcüler koyuyorlar. niye böyle yapılsın ki?

.fransız karı ile yakınlaşmalar yaşıyacak gibi sevgili bilim insanı cos... o kadar klon, aynı dna ama bir tanesi de lezbiyen mi çıkıyor yani? bu araştırılmalı hakkaten... genel gizem konusunda hiç açılım getirmediler hala. kim niye yapıyor neden yapıyor? o irtibat kuran adam  necidir falan. bakalım artık.

--- spoiler ---