19 Mayıs 2013

nikita s03e22:

Til Death Do Us Part

--- spoiler ---

.o kadar iyi getirdiler ama final felaket oldu buna göre. insan iyi bir şey bekleyince baya hayal kırıklığına uğruyor. tabi çıkmaz sokaklara sokup da sonra salak saçma kurtuluş sahneleri koymaları yüzünden de oluyor ama ne bileyim biri ölebilirdi? maykıl ölebilirdi bir şey olabilirdi? hiç bir şey olmadı...

.döndük dolaştık yine başa döndük oldu. nikita yine tek başına kaldı, tek başına savaşacak gibi bir şey olacak herhalde. amanda ölmeden buna rahat yok. amandaya aman vermemeye gitti gibi bir şey. son bakışlar böyle idi.

.şimdi ilk itirazım. maykılın iki adım önündeki doktoru pişirdiler ama maykıla bir şey olmadı. nasıl böyle nokta atışı yapabiliyorlar, insanın aklı hayali almıyor. ikinci itirazım, ölüm muhabbetinde tabi, konuşarak mı kendine getiriyorsun be kadın. adrenalin zaten verilmiş idi. bu işlemi kim bilir kaç doktor yapıyor da olmuyor. bunlar ne ara bu kadar profosyonel doktor oldular bilemedim. üstelik son aşamada kalp masajı falan da yoktu. sırf aşkıyla kalbini çalıştırdı resmen.

.tam bunlar pataklanacak iken nikitanın kahraman edası ile içeri girmesi de garip geldi. hoş falan filan da içeri kesinlikle çok daha fazla adam girmiş idi. çok üstün körü dövüş sahneleri olmuş niyeyse. ne akla hizmet böyle yaptılar anlamadım. üstelik hepsi ajan, eğitimliler. böyle patır patır yenilmeleri de çok saçma oldu.

.tek güzel yanı, beklenmedik şekilde başkanın kendini vurması ve aslında onun başkan olmadığını görmemiz idi. sonraki sezon için ümit vaat eden bir konu ama yine de nikita yine triplerde, sevdiklerini koruma muhabbeti ve diğerlerinin onu bulma muhabbeti üzerine gidecek gibi. defalarca bu noktaya geldiydik. bu kadar dert açan amandayı da kaç sefer öldürebilirler idi. onu düşününce insan iyice sinir oluyor. madem kötü gerekiyor grup dedikleri tipleri kötü yapsınlar. amanda olayını bir sezon daha sürdürmeleri bence kötü oldu. hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---