11 Mayıs 2013

nikita s03e21:

Invisible Hand

--- spoiler ---

.iyi güzel hoş ama mükemmel diyemiyorum. yine amanda aman planları yaptı, gidişattan sona kadar var bu işte bir bit yeniği adamlar o kadar iyi uydularını hacklemeye nasıl izin veriyorlar diye düşünmediler mi hiç? kendilerine çok güveniyor yani ekip. ta ordan iş kopabilirdi ama olmadı.

.aslında güzel üstünü kapatarak haraket ettiler, tek doz muhabbeti de biraz zorlama gibi ama yine de olsun o da güzel idi. hatta en başından beri elde bir bit yeniği yok mu? diye de araştırılabilirdi bunca zaman onda da uyudular resmen.

.amerikan başkanına işin ucunun dokunması hem güzel hem klişe. diğer tarafta nikitayı alt etmiş olması, son bölüme bir kala o da güzel. öldürse de öldürmese de nikitanın hayatını mahvetmiş durumda amanda. tebrik ediyoruz kendisini.

.tabi muhtemelen maykılı korunaklı bir yere koyacaklar, nikitanın üzerindeki sıkıntıyı anlayacaklar. bir şeyler bulacaklar ve amandayı öldürecekler. ha öldürürler ise ve sonraki sezon olacaksa da bu sefer shop'un dünya çapındaki işleri ile uğraşacaklar herhalde.

.işleri güzel düğümlediler ama güzel çözmeler ise o vakit boşa gider. basit şekilde çözülebilecek bir hali yok. her türlü maykılın başına bir şey gelmesi gerekiyor gibi, tabi sadece ses ile nasıl her şeyden haberdar olacak onu da bilemedim ama dur bakalım son bölüm kaldı işte...

.evlilik olayı da pek dokunaklı oldu, son 24 saatiniz kalsa ne yapardınıza cevap... derhal hayata devam ederdik falan filan. bir yastıkta kocasınlar inşallah.

--- spoiler ---